Големият български футболист Наско Сираков празнува своя 60-и рожден ден днес!

През футболната си кариера той става 6 пъти шампион на България (5 пъти с "Левски" и веднъж със "Славия") и 5 пъти носител на Купата на страната (4 пъти с "Левски" и веднъж със "Славия"), 4 пъти голмайстор в елита на родния футбол, четвърти в света от САЩ`94, безспорен любимец на "синята" публика, един от "архитектите" на онази европейска "синя приказка" от началото на 20 век. 

Най-сърдечните пожелания очаквано получи от семейството си - своята съпруга Илиана Раева и двете си дъщери Славея и Виолета. 

"Честит юбилей на моето ГОЛЯМО момче Наско - 60 год! Да ми е жив и здрав! Благодаря на Съдбата за щастието да заспивам всяка вечер в неговата топлина! Бъди, Любов моя! Обичам те!", написа президентът на Българската федерация по художествена гимнастика. 

На 11 декември 2021 г. една от най-емблематичните български спортни двойки отпразнува 38 години от своята сватба. 

Не закъсняха и поздравите от дъщерите на Сираков. 

В първите минути на 26 април Виолета написа: "Честит юбилей, тати! Роден да побеждава! Една книга не стигна за да се разкаже историята ти, защото ти продължаваш да я пишеш със златни букви с днешна дата. Пожелавам ти здраве, щастие, дълголетие и винаги да останеш толкова честен, добър и силен. Постоянно те наричат "Вълк Единак", но знай, че сме цяла глутница до теб. Обичам те завинаги! Дерзай!"

"Честит 60-и юбилей, татунчо! Бъди здрав, щастлив и успешен. Обичаме те!", допълни Славея.

Вижте повечен за юбилея на Наско Сираков в bTV Sport.