Славея Сиракова сияе повече от всякога през последните месеци, защото под нейното сърце тупти още едно. Това на нейната дъщеричка. Двете вече имат силна връзка, защото бъдещата майка с любов говори и пее на своето момиче, танцуват и се смеят заедно. И несъмнено връзката им тепърва ще става неразрушима.

Новината, че очаква момиче, Славея потвърди за първи път пред LadyZone. Щастието определено й отива - тя се радва на обичта и грижите на мъжа до себе си - Иван, и също така с удоволствие споделя сладките мигове от бременността си със своята сестра Виолета, която в същото време очаква второто си дете. Така съвсем скоро Илиана Раева и Наско Сираков ще се сдобият с още внучета, а сплотеното им семейство ще стане още по-голямо и усмихнато.

Снимка: Личен архив

Какво е чувството още едно сърце да тупти под твоето?
С нищо не бих могла да сравня това усещане, защото то е изцяло ново, несравнимо е и е част от ежедневието ми в последните месеци. Лягам и ставам с мисълта за бебето. Просто тя е част от мен и всичко, през което преминавам... Говоря й, пея й, танцуваме и много се смеем. Сигурна съм, че усеща всички хубави емоции и за мен е важно още от сега да й ги предам.

Има ли по-хубаво от това?
Всичко, свързано с бременността, ми е различно от нещата, които съм изпитвала до момента. Прекрасно е!

Готова ли си да бъдеш майка? Притеснява ли те самото раждане?
Моят майчин инстинкт е развит от доста ранна детска възраст. Обичам много децата и съм напълно готова да бъда майка. Нямам притеснения за раждането.

Как съобщи прекрасната новина на твоята половинка и как реагира той?
Нямаше специална подготовка, защото нямаше и време за такава. Веднага щом разбрах, се прибрах и му съобщих новината още от вратата. Той много се зарадва, но беше и неочаквано в първия момент. Какво да ти кажа, обичам да правя изненади на близките си.

Снимка: Личен архив

Глези ли те много? Изпращаш ли го през нощта за шоколад или друго, което спешно ти се хапва?
Много е грижовен, постоянно ме пита как съм, звъни да провери добре ли се чувствам, докато е на работа. Ами пращам го, но по-често за нещо соленичко от кухнята... Чак до магазина не съм го пращала (смее се).

С какво те спечели Иван? Как пламна любовта ви?
Спечели ме с отношение, грижовност и много романтични жестове. Любовта ни и до днес пламти, но нещата се случиха толкова неусетно, че сега, като се замисля, не бих могла да кажа кога точно е пламнала. И двамата гледахме и все още гледаме в една посока. Подкрепя ме се, уважаваме се и се обичаме повече, отколкото в началото дори.

Сестра ти също е бременна в момента. Приятно ли е двете да споделяте и това изживяване?
Със сестра ми сме много близки и това, че сега и двете сме бременни - мисля, че не изненада много някои наши близки и приятели. Разбира се, че ми дава съвети, разговаряме за всичко, свързано с бременността. Споделяме и емоции, и бебешки шопинг, и новите изживявания...

Снимка: Личен архив

Малката Илиана, дъщеричката на Виолета, вълнува ли се, че ще има още две бебета в семейството?
Илианка много се вълнува и за двете бебета. Знае, че ще им бъде кака, че ще помага и тя за отглеждането, че ще си играе с тях. Много и говорим и на нея й е много интересно.

Лесно ли ти беше да се върнеш отново към месото, след като десет години то не е присъствало в чинията ти?
Към месото се върнах малко преди да разбера, че съм бременна. Просто изведнъж така ми се дояде, че едно кюфте и половин луканка от хладилника ги хапнах на един път (смее се). В нито един момент не съм се замисляла да не ям месо, докато съм бременна. Живот и здраве, след раждането пак ще го спра.

Готова ли си на всякакви бъдещи жертви?
Не вярвам в жертвите, но ще дам всичко най-добро за дъщеря си и семейството ми.

На какво най-вече искаш да я научиш?
Да бъде добра, да бъде себе си и да следва мечтите си.

Кои са най-важните уроци, които си получила от твоите родители - Илиана Раева и Наско Сираков?
Те ми предадоха основното, което са научили и от своите родители, а именно да бъда добър човек. Останалото зависи от нас самите и самовъзпитанието, което развиваме цял живот.

Кой модел ще откраднеш от тях в отглеждането на твоето момиченце?
Дъщеря ми е дете на новото време и времето ще покаже каква ще бъде и как ще се развива. С гените, които носи, нямам притеснения.

Кой от двамата винаги е бил доброто ченге и кой лошото за теб и сестра ти?
По-скоро са се стремили и двамата да ни дадат най-доброто и да ни възпитат по най-добрия начин мен и сестра ми.

На кого смяташ, че приличаш повече - на майка си или на баща си?
Май приличам най-много на себе си, а от тях съм наследила силата на характера. От много малка заживях в чужбина, което ми помогна да опозная характера си и да се справя с различните ситуации в живота самостоятелно.

Тяхната неразрушима връзка и обич била ли е винаги пример за теб?
Разбира се. Любовта винаги е за пример на всички ни.

Искаш ли детето ти да спортува?
Ако има желание, ще спортува. Спортът е здраве, възпитание и калява характера.

Ще се радвате ли с Иван да имате повече деца?
Естествено!

Ще започнете ли скоро планове за сватба?
Ние плановете вече ги започнахме, но всичко едно по едно... Не бързаме.

Как си представяш твоя съвършен сватбен ден?
Започнах да мисля за сватба сега и знам, че нещата се случват така, както трябва. Приемам сватбата като един вълшебен ден, който ще споделя с най-близките си и хората, които обичам.

Мислила ли си какво искаш да кажеш на твоята дъщеричка в мига, в който я гушнеш за първи път?
Разбира се, но ще го запазя за нас.

Снимка: Личен архив