Очите са прозорец към душата на човека, казват поетите. Ние не сме сред тях, но затова пък винаги можем да оценим красивите очи на още по-привлекателните мъжки лица.

Затова решихме да си изберем няколко актьора и да се вгледаме в... очите им:

Иън Сомерхолдър

Снимка: facebook.com/


Познаваме го от сериала "Дневниците на вампира" и като бившето гадже на Нина Добрев. Иън има плътни редици фенки, които го преследват ожесточено в twitter, facebook и из цялото интернет пространство. Дали красивите му сини очи имат нещо общо? Със сигурност имат своя принос.

Уентуърт Милър


Ако сте гледали "Бягство от затвора", значи няма начин да сте пропуснали Уентуърт Милър. Всъщност красивият актьор е с толкова смесена кръв, че всички, поинтересували се от произхода му са убедени - взел е най-доброто от всичките си предци. Ако ви е интересно - баща му има афро-американски, ямайски, английски, германски и еврейски корени, а майка му — руски, френски, холандски, сирийски и ливански произход. 

Джони Деп

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Наскоро Джони отпразнува 50-ият си рожден ден (на 9 юни), но това изобщо не му пречи да е един от най-желаните мъже въобще. Топлите му кафяви очи и леко отнесения поглед, който зависи до голяма степен от лудостта на героя, който играе, са магнит за жените. И не е чудно защо.

Хю Лори

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos


Кой не знае доктор Хаус, кой не е чувал за него? Е, Хю Лори е от онези мъже, които привличат жените не защото са красиви, а поради други техни качества, които ги правят повече от желани. Коя жена би имала нещо против тези умни сини очи да се взрат в нея? Ние не сме сред тях.

Райън Рейнълдс

Снимка:facebook.com/iansomerhalder


Райън Рейнълдс е бунтар и това си личи веднага, щом го погледнеш. Дори и когато се опитва да бъде сериозен, игривото пламъче в очите му бързо го издава. Може би това е причината толкова жени да го харесват?