Малко повече от година, след като стана татко на момиче, популярният изпълнител Ъшър Реймънд разкри, че му се е родил и син. Музикантът сподели новината в Инстаграм, заедно със снимка на част от лицето на бебето.

„Здравейте, моето име е Сайър Кастело Реймънд. Аз съм новото попълнение в екипа на Реймънд“, написа Ъшър от името на сина си. „Родих се на 29 септември 2021 г. и тежах 3500 гр. Чуйте рева ми.“

Снимка: Getty Images

Това е второто дете на изпълнителя от приятелката му Джен Гойкоечеа, която е майка и на едногодишната му дъщеря Соврин Бо. Рапърът има и две момчета от предишна връзка, които сега са на 12 и 13 години.

Снимка: Getty Images

„Много се радвам на този наш бейби бум“, сподели той преди няколко месеца, когато разкри, че очаква четвърто дете. „Тези нови попълняния в семейството са много вълнуващи.“

Рапърът е споделял, че е близък и с децата си от връзката си със стилистката Тамика Фостър. Има само едно нещо повече, което би желал от тях – да започнат да слушат музиката му. От двете момчета, само по-малкото Навид си пуска изпълненията на баща си.

Снимка: Getty Images

Преди около 8 години Ъшър имаше много плашещо преживяване с най-големия си син. Момчето се е заклещило в тръба в басейна им и почти се е удавило, преди да бъде измъкнато от двама работници, които по това време се намирали в къщата.