Освен видеа с животни, които се държат като пълни идиоти, клиповете с деца, които ни комплексират с таланта си и ни карат да се чувстваме като пълни идиоти, са ни любими!

Периодично, клипове с такива виртуозни малчугани стават хитове в интернет. Представяме ви любимите ни мини интернет знаменитоси, които си пазим и експлоатираме с цел "лечение на тегави дни". Тези генератори на усмивки вършат работа всеки път! Да почерпите, ако сме повдигнали облаците и над вашия ден =)

Хауърд Уонг

Този малък чаровник завладя сърцата на милиони интернет потребители с изпълнението си на I Hate Myself For Loving You на Джоан Джет. Нищо не може да разклати концентрацията на този невръстен виртуоз, дори изпускането на палка. Просто го маскира с бърза усмивка и продължава напред =) И ако си мислите, че на това видео Хауърд е малък за барабаните си, то трябва да знаете, че талантливият господин хваща палките на едва 18-месечна възраст.

Вижте малките господари на танца>>>

Джона Рокс

Джона е истинска сензация в YouTube. Малкият барабанист, който в момента е на 8 години, има собствен канал в сайта за видеосподеляне, в който можете да проследите впечатляващата му кариера. Джона никога не е взимал уроци по барабани и всичко, което знае и може, е научил сам, по слух. Започва, когато е едва 3-годишен. Винаги сам избира песните, които ще забива и той решава кога дадено изпълнение трябва да се запише „за YouTube”. Инструментът на Джона е специално създаден за него, а цялото му оборудване е осигурено от спонсори. Не е зле, нали?!

Най-чаровният кавър на "Hey Jude"

Не можахме да издирим името на този изпълнител, но сме убедени, че това е най-очарователната интерпретация на "Hey Jude". Обещаваме ви, че, след като го чуете, ще се сещате за него всеки път, когато чуете класиката на The Beatles. Бе-дър, бе-дър- бе-дър, бе-дър....а-а-а-а-а!

Каролин Коста

Каролин вече е на 17 години, но звездата й изгрява, когато е едва на 12 в шоуто "Франция търси талант". Тогава сладураната печели сърцата на милиони с изпълнението си на Hurt на Кристина Агилера. Гласовитата хубавица стига до финала на шоуто, но завършва на второ място. Кариерата й се развива и до днес. През 2012-а Каролин издава първия си албум - J'irai.

 

 

Fresh Re

Срамежливецът, който слага Риана в малкия си джоб, е Робърт Сканлън, а приятелят му на китарата – Сиан Франсоа. Двамата предизвикаха фурор миналата година с тази своя интерпретация на хита "We Found Love". Видеото събра милиони гледания и донесе популярност на бандата, в която участват момчетата – Fresh Re. В групата влизат още трима млади музикални ентусиасти, които, освен с кавъри, вече се занимават и със създаването на собствена музика. Дебютното им парче се казва Young и вече можете да го чуете в Soundcloud.

 

Кай Лангър

Артистичността на Кай ще ви срази! Няма значение дали умее да произнася думичките и дори дали знае какво пее, малкият Кай го прави убедително! След като изпълнението му на Grenade предизвиква фурор в интернет, малкият певец гостува в шоуто на Елън Ди Дженерис и вече е звезда!

Имате ли любимец сред тези сладури? А сещате ли се за друга невръстна интернет сензация? Споделете в коментарите!