Този уикенд имахме удоволствието да бъдем част от Digital Kidz - инициатива, която си поставя за цел да запознае децата, родителите и техните учители с рисковете, пред които са изправени подрастващите в интернет и да ги научи да познават инструментите и начините, по които децата да се защитят или да живеят в хармония с  с тях. Изключителна конференция, на която научихме ценни уроци. Скоро ще ги споделим с вас.

Кой е казал, че в сферата на модата не се ядяло?! Днес имаме доказателство, че дизайнерите, моделите и другите представители на луксозния бранша са почитатели на бързата и толкова вкусна храна.

Каквото каже Мария Силвестър, то е закон! Как да откажем или противоречим на Капитана, облечен в изящно сако BALMAIN x H&M?!

Lady Галена дава пример как да пазаруваме като истинска звезда! Миналата седмица повод официалното представяне на дизайнерската колекция BALMAIN x H&M българската изпълнителка не спести нито време, ни средства, за да придобие любимите си модели от луксозната серия.

Миналата седмица Рикардо Тиши, артистичен директор на модна къща GIVENCHY бе в звездната компания на Наоми Кембъл и Ким Кардашиян. Как да не му завиди човек!

Говорейки за Kим Кардашиян – какво мислите за дантелената й рокля?!

След появата на голям екран на новия и дългоочакван 007 – Спектър, разбрахме, че съвсем скоро на пазара ще излезе серия куфари, вдъхновени и носещи името на лентата.

Чухте ли песента, с която талантливата Габриела ще представи България на музикалния детски конкурс Евровизия?!