Малко след като показа на почитателите новия си клип, Михаела Филева разказа, че снимките не са минали без инциденти. Тя сподели, че по време на заснемането на клипа по някакъв начин е наранила крака си.

„После да не кажете, че не работя по видеата си с кръв и пот, за да станат добре“, пошегува се Михаела.

„Така и не разбрах как успях да нараня толкова много крака си, но в крайна сметка, започна да шурти доста кръв от ходилото ми по време на една от танцовите сцени“, разказа тя в Инстаграм. „На всяко спиране, докато гледаме take-a, част от екипа се втурваха да почистват след мен и да опитват да ме превържат.“

Певицата не е изпитвала болки тогава, но в последствие те са се появили и са се усилили значително.

„В такива моменти адреналинът в тялото е висок и честно казано много не усещах, притеснявах се единствено да не разваля кадъра с поредното си пребиване. На следващия ден обаче, болката си беше много неприятна.“

В крайна сметка контузията на Михаела не е провалила работата по видеото.

В предаването CoolT по bTV Михаела сподели, че посланието на песента „Тя е по-добра от мен“ е, че всяка жена сама избира дали ще бъде амбициозна и независима или ще посвети живота си на това да е добра майка и домакиня. Нито един от двата варианта не е грешка, според изпълнителката.

„Имаш правото да искаш да бъдеш домакинята, да бъдеш майката. Готова си да живееш за някой друг. Аз не съм способна и много се възхищавам на тези жени“, призна певицата.