Певицата Михаела Филева поздрави феновете си за новата година в Инстаграм, където сподели снимки с гаджето си Стефан Радов и разкри, че изминалите дванадесет месеца са били най-ужасните в живота й в личен план.

"Честита Нова година, приятели! Няма да ви лъжа, изпращам най-ужасната година в живота ми от много време насам в личен план, наложиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в рамките на тази проклета 2021-ва година!", споделя Филева.

"Но мисълта ми е друга - искам да ви благодаря, защото вие - публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален план! Предполагам всичко е “Ин и Ян” наистина в крайна сметка", допълва певицата.

"Благодаря ви, че ми давахте стимул да издам пореден албум, благодаря ви, че препълвахте залите и летните театри на националното ни турне заедно с Максим Ешкенази и симфоничните оркестри! Че гледате милиони пъти новите видеа, които създаваме за да илюстрираме музиката ми!", пише още певицата.

Нека новата 2022-ра ви донесе здраве, щастие и благословение! Обичам ви много!", пожела Михаела Филева на почитателите си в социалната мрежа.