През 1991 тя печели сребърен медал като част от националния отбор на България по художествена гимнастика на Световното първенство в Атина, Гърция. През 2012 става старши треньор на националния отбор по художествена гимнастика на България. През 2014 е избрана за треньор на годината в българския спорт, след като водения от нея състав печели златните медали на световното първенство през 2014 г. Мъжът до нея също се занимава със спорт и също е треньор, но по класическа борба.

Ако успяхте да познаете кои са двамата влюбени от снимката, то не губете никакво време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 22 декември.


А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone

 

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

 

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!