Покрай бунтарските изяви на принцеса Шарлот и реакциите на мама Кейт, както и участието на херцозите на Кеймбридж в благотворително ветроходно състезание на остров Уайт, на заден план остана една мила случка от същия ден.

Малко момиченце подари букет цветя на Кейт Мидълтън, след което направи сладък реверанс в знак на уважение и почит, както е прието да се прави, ако пред теб стои кралска особа.

По всичко изглежда, че момиченцето, което е на видима възраст около 4 годинки, на колкото е и дъщерята на Кейт – Шарлот, е тренирало поклона до съвършенство по детски, защото снимката незабавно спечели симпатии в социалните мрежи. Младата госпожица се навежда напред, след което изпъва ръцете си назад.

Реакцията на херцогинята след това също не е за изпускане, нали?

Прави впечатление и още нещо, което със сигурност Кейт е забелязала – момиченцето е с рисунка на лицето на еднорог – митично същество, по което си пада и самата принцеса Шарлот и което тя би харесала задължително.

Кейт и Уилям, както и другите членове на британската кралска фамилия, винаги се умиляват от срещите си с деца, както може да видите от снимки от различни събития в галерията ни.