.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Когато си принцеса Шарлот и трябва да помахаш, а всъщност се изплезиш, мама Кейт влиза в действие

LadyZone.bg | преди 10 седмици
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кейт Мидълтън и принц Уилям направиха първата си официална поява след лятната почивка на остров Мъстик, който е част от островната държава Сейнт Винсент и Гренадини в Централна Америка. Кралската двойка участва в благотворително ветроходно състезание в четвъртък, което се проведе на остров Уайт, южно от Лондон. За събитието кралските особи бяха подбрали спортно облекло, което да отговори на нуждите им по време на надпреварата.

кралско семейство
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Заедно с Кейт и Уилям на лодката се качиха и двете им по-големи деца – принц Джордж, който в края на юли навърши 6 годинки и очарователната 4-годишна принцеса Шарлот. Всички знаем, че обичайното поведение на кралските особи по време на публични прояви включва сдържаност и задължително махане с ръка към тълпата. Правилата очевидно се променят, когато кралските особи са деца. А и на тях им е простено, защото са естествени и непринудени.

кралско семейство
"Хайде, маме, помахай на хората." Снимка: Getty Images/Guliver Photos
кралско семейство
"Как ли пък не! Ще се изплезя." Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Точно такава сладка сцена се разви, когато вместо да помаха с ръка принцеса Шарлот показа своята забавна страна, като се изплези. Мама Кейт реагира мълниеносно с порицание и физиономия на строг родител, но само момент след това се засмя, развеселана от създалата се ситуация.

кралско семейство
"Не, как, защо? На какво сме те учили?" Снимка: Getty Images/Guliver Photos
кралско семейство
Реакцията на Кейт след първоначалното скръцване със зъби е невероятна, нали? Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това съвсем не е първата подобна проява на дъщерята на Кейт и Уилям. По време на сватбата на чичо си Хари през май миналата година Шарлот отново даде да се разбере, че тя няма да е типичната принцеса, когато отново показа езика си пред фотографите.

кралско семейство
Принцеса Шарлот на сватбата на чичо си Хари в средата на миналата година. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Очарователните малки модни икони - шаферите принцеса Шарлот и принц Джордж
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите