Американската певица Майли Сайръс използва сцената на Супербол (финалът на първенството по американски футбол, който е най-гледаното шоу в Америка), за да изрази подкрепата си за колежката си Бритни Спиърс.

Певицата промени малко текста на песента си „Party in the U.S.A.“, за да включи името ѝ, а по едно време дори извика „Обичаме Бритни!“

Музикалната сензация от 90-те Бритни Спиърс преживя емоционален срив преди повече от десетилетие и от тогава контролът върху богатството ѝ е поверен на баща ѝ. Миналата година певицата опита да си върне контрола върху парите си, но не успя да се пребори с баща си в съда.

Снимка: Getty Images

Много нейни почитатели смятат, че има заговор срещу нея и в медиите умишлено се насажда мнението, че тя не е добре психически и емоционално и че не може да носи отговорност за живота си.

Снимка: Getty Images

Неотдавна се появи и документален филм, озаглавен „Да натопиш Бритни Спиърс“, в който се разглеждат факти и конспиративни теории за пропадането на певицата, която някога се радваше на огромна популярност по целия свят.

Снимка: Getty Images

Изявлението в подкрепа на Бритни Спиърс няма да остане единственото, с което участието на Майли Сайръс ще бъде запомнено. По-рано същата вечер тя се разплака и не успя да изпълни както трябва песента си „Wrecking ball“, която е една от най-известните ѝ:

Тя изпълни песента пред хора, които работят в сферата на здравеопазването и след това се обърна към тях: „Всеки път, когато ми се прииска да се откажа и ми се струва, че няма за какво да се боря, ще се сещам за вас“, каза тя. „Вие сте нашите герои. Вие сте ми идоли.“