Кралицата на попа отбеляза 63-тия си рожден ден в Италия заедно със семейството и приятелите си. Нищо не може да спре Мадона! Около рождения й ден има и три добри новини. Но първо ще ви потопим в атмосферата на празника й.

Снимка: Instagram/@madonna

От повече от седмица Мадона прави предварителни партита за рождения си ден. На 16 август тя навърши 63 и както изглежда, няма намерение да приключва с празненствата.

На тези кадри виждаме звездата на 15.08., броени часове преди празника, заедно с най-близките й хора. Облечена е във винтидж рокля на Версаче, а аксесоарите по нея, както можем и да предположим, също са на топ марки.

В това видео пък можем да видим част от приготовленията за голямото празненство и кадри от самото парти.

Певицата вече публикува снимки и от кулминацията на празника.

Кралицата на попа е с поръчкова рокля на Burberry, изобразяваща две русалки, и обувки на Miu Miu. А от следващите кадри можем сами да преценим за щастието й от това да празнува с децата си.

След като видяхме акцентите от празненствата на поп иконата, нека се фокусираме върху новостите около нейното име.

  • Навръх рождения ден на Мадона на сайта й беше обявено, че тя отново си партнира с Warner Music Group, с които е работила от началото на кариерата си през 1982 до 2009-а. Тогава тя се премести в Interscope, които продуцираха три нейни албума – MDNA (2012), Rebel Heart (2015) и Madame X (2019).

След трансфера на певицата обратно към Warner Music Мадона предоставя правата към трите албума, които ви споменахме, на новите си стари продуценти и те ще станат част от каталога им. По този начин WMG ще представляват пълния репертоар на Мадона по целия свят.

Говорим за постоянно нарастващи над 300 милиона продажби, които правят певицата най-продаваната жена изпълнител в света. Новата сделка се състои от преиздаването на редица албуми, които преобърнаха хода на музиката, колаборации и неиздавани досега песни на поп кралицата през 2022 г.

Вероятно можем и да очакваме много нови проекти, които типично за Мадона, ще поставят началото на тенденции. А чрез музиката и славата тя повдига и въпроса за едни от най-наболелите социални проблеми и движения. Бори се непрекъснато с хомофобията, дискриминацията, възрастовата дискриминация и много политически проблеми.

  • Предстоящ проект на Мадона е издаването на дългоочаквания филм-концерт “Madame X”

Филмът е сниман през 2020 година в Португалия, където направи няколко концерта като част от турнето “Madame X”. За съжаление тя го закри внезапно в Париж през март миналата година, след като френското правителство наложи национална карантина заради коронавирусната епидемия.

Филмът ще бъде пуснат на 8 октомври в платформата Paramount+ и в същия ден ще бъде излъчен по MTV навсякъде по света.

  • Друго ново при Мадона, доколкото можем да го наречем ново, е това, че все по-често можем да я видим с дрехи, които е носила преди около две десетилетия.

Освен това е започнала да си купува още повече винтидж дрехи и аксесоари.

На това барбекю парти преди 3 седмици Мадона е с червен елек на Christian Dior by John Galliano от 2003-а и обувки на Versace от 2000 г.

А на тези снимки е със същия топ на Michael and Hushi, който носи на промоционалното турне за албума си American Life от 2003.