Мадона се завърна в Ню Йорк, като 62-годишната поп звезда се разсъблече за фотосесия в банята на дома си в Голямата ябълка.

В поредица от пикантни селфита, изпълнителката на хита "Like a Virgin" показва завидна фигура, докато позира с черен кожен сутиен и панталонки.

"Нов живот. Ню Йорк. Преоткриване (New Life New York Re-Invention)", написа музикалната суперзвезда към секси снимките, вероятно визирайки предстоящия си биографичен филм, тъй като надписът е придружен от емоджи на кинокамера.

Същото име носеше и световното турне "Re-Invention" на Мадона през 2004 г.

Визията на Мадона на кадрите беше допълнена от златни колиета, като не за пръв път певицата носи повече бижута, отколкото дрехи на фотосите си…

Неостаряващата музикална звезда изглежда предпочита своята баня като фон за снимките си, защото позира за горещи снимки по бельо там и през миналия март, като си щракна и топлес селфи в огледалото през 2020 г.

През уикенда Мадона сподели снимки в Инстаграм профила си в компанията на Ерин Уилсън, която вероятно ще бъде ангажирана със сценария на биографичния филм, посветен на поп иконата.