Поп кралицата Мадона ще празнува рождения си ден в слънчева Ямайка, съобщава таблоидът Page Six. Русата амбиция става на 62 години и въпреки пандемията и сложната ситуация за пътуване, е решила да се поглези.

Мадона е резервирала вила в супер луксозния хотел Раунд Хил Хотел в Монтиго Бей на слънчевия карибски остров. Мястото е любима дестинация на звезди като Ралф Уорън и Пол Макартни, а и на кралски особи като Меган Маркъл и принц Хари. В момента официалната страница на хотела показва, че той е затворен заради ковид пандемията, но за ВИП гости като Мадона всичко е възможно.

С Мадона ще пътува и по-младият й приятел Ахламалик Уилямс. 26-годишният хореограф и танцьор е заедно със звездата от миналата година, като заради него Мадона дори си сложи импланти в дупето, твърдят таблоиди. С импланти или без, Мадона изглежда зашеметяващо за своите 62 години.
Певицата обяви през април в Инстаграма си, че има позитивен тест за ковид антитела и е готова да “вдиша от въздуха на COVID-19“. Звездата също така дари и 1 млн. евро за проучвания за ваксина за болестта.