Класиката “Капан за родители” от 1998 г. не само е една от най-обичаните семейни комедии на всички времена, но е и филмът, който даде старт на кариерата на Линдзи Лоън. Сега порасналите почитатели на филма могат да си припомнят най-забавните моменти заедно със звездите, които ще се съберат виртуално в подкрепа на добра кауза.

Актьорите Линдзи Лоън, Денис Куейд, Илейн Хендрикс, Лиса Ан Уолтър и Саймън Кунц ще си припомнят най-забавните и любопитни моменти от заснемането на филма, а към тях ще се присъединят и режисьорката Нанси Майър и продуцентът Чарлз Шайър.

Целта им е да наберат средства за благотворителна организация, която осигурява храна на хора в неравностойно положение.

Снимка: imdb.com

Капан за родители е римейк на филм от 1961 г. и разказва за две сестри бизначки, разделени след раждането си, когато родителите им се развеждат. Двете момичета се срещат случайно и решават да разменят местата си, за да накарат родителите си да се влюбят отново и да се съберат.

Снимка: Getty Images

Това е първият пълнометражен филм за младата Линдзи Лоън, която изпълнява ролята и на двете момичета. Критиците я обявяват за една от бъдещите големи актриси на Холивуд, но младата жена прави поредица от лоши избори и кариерата ѝ се обръща с главата надолу, преди да успее да достигне потенциала си.