Актьорът Денис Куейд изненадващо и тайно се е оженил за младата си годеница Лора Савоа. Двамата са си казали "Да“ в курорта Санта Барбара на 2 юни, като единствен свидетел е бил пасторът, който ги е венчал.

„Поглеждайки в очите й, виждам, че тя беше най-красивата булка“, заявява Куейд ексклузивно за списание „Пийпъл“.

Първоначалните планове на двамата, които се сгодиха през октомври 2019 г., бяха за сватба през април на Хаваите и второ тържество за семейството и приятелите в Нешвил. Те обаче бяха осуетени заради пандемията от коронавирус.

Денис и Лора са си разменили сватбени халки на Bulgari, младоженецът е бил облечен в стилен сив костюм Hugo Boss,а булката е избрала красива булчинска рокля на Chosen By One Day. В ръцете си е държала букет от рози и калии.

Лора е от Сейнт Луис и в момента учи за магистърска степен по счетоводство.

„Просто харесвам самата нея като човек. Нейнияt характер, интелигентност и красота. И гледната й точка за света“, заявява за своята любима Денис.

До момент 66-годишният Куейд е бил женен три пъти – от 1978 до 1983 г. за актрисата П. Дж. Соулс. За Мег Райън се жени през 1991 до 2001 г., с нея имат едно дете, Джак Хенри, роден на 24 април 1992 г. През 2004 г. Куейд се жени за брокера на недвижимо имущество Кимбърли Бафингтън. От брака й с нея се раждат близнаци през 2007 година, износени от сурогатна майка.