Елизабет Мос – звездата на антиутопичния сериал "Историята на прислужницата", разказващ за жени, принудени да раждат деца, очаква бебе в реалния живот, съобщи самата тя.

Снимка: HBO

Актрисата и носителка на награди "Еми" показа наедрялото си коремче като гост в късното вечерно шоу на Джими Кимъл.

В отговор на шегата на водещия "Бременна ли сте или просто сте невероятно отдадена на ролята?", 41-годишната Мос отговори през смях: "По малко и от двете", потвърждавайки, че очаква първото си дете.

Снимка: HBO

Актрисата добави, че бременността й протича "наистина добре", след което поиска съвет от Кимъл, който е баща на цели четири деца.

Снимка: HBO

Водещият отговори, че приятелите и семейството ще я обсипят с "много неща" за новороденото, след което разкри какво е казал веднъж актьорът Бил Мъри на съпругата му Моли Макниърни.

Снимка: HBO

Той е посъветвал жена му да занесе в родилната зала коледни лампички и нощна лампа. Актьорът също така е препоръчал да има музика и да се палят свещи. Кимъл в крайна сметка е взел свещи на батерии.

Елизабет Мос даде вид, че е отворена към идеите за романтична атмосфера със свещи за раждането.

След това разговорът за бебето приключи, като актрисата не разкри повече подробности за бременността си и предстоящото щастливо събитие.

Елизабет Мос беше омъжена за кратко за комика Фред Армисен. Двойката финализира развода си през 2011 г., припомня БТА.