Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, който е един от най-популярните холивудски актьори, има 5 деца, като 4 от тях носят неговото име. Има обаче и син, който не носи фамилията Шварценегер и е по-малко известен, но единствен от децата на актьора е тръгнал по неговите стъпки в професионално и във физическо отношение.

Тази седмица 24-годишният Джоузеф Баена публикува снимка, от която става ясно, че младият мъж се готви за филмова роля. Това, което е най-впечатляващо обаче е, колко много Джоузеф прилича на баща си.

„Развълнуван съм на снимките на филма „Лава“, написа той. „Коментирайте какво според вас става в тази сцена.“

В коментарите някои от последователите на Джоузеф, вместо да отговарят на въпроса му, коментират поразителната му прилика с Арнолд. Един от коментиращите дори се чуди дали на Джоузеф му е писнало да чува, че е копие на баща си.

Всъщност именно тази прилика става причина Арнолд да признае, че е баща на Джоузеф и това слага край на 25-годишния му брак с журналистката Мария Шрайвър.

Джоузеф Баена – незаконното дете на Арнолд Шварценегер

През 90-те години малко преди раждането на първия законен син на Арнолд Шварценегер, големият актьор има извънбрачна връзка с Милдред Баена, която работи в дома Арнолд и Мария. Тя забременява почти по същото време, когато Мария Шрайвър забременява с първото си дете и Джоузеф се ражда само няколко дни след Кристофър Шварценегер.

Момчето е записано като син на съпруга на Милдред Баена, с когото тя се разделя няколко месеца след това. Жената с гватемалски произход остава да работи в дома на семейство Шварценегер до 2011 г., когато се пенсионира.

По думите на Арнолд Шварценегер са му били необходими „седем или осем години“, за да осъзнае, че Джоузеф е негов син. Актьорът се е досетил, когато момчето е започнало да прилича визуално на него. Въпреки това е скрил за извънбрачния си син от съпругата си.

През 2011 г. Мария Шрайвър също забелязва приликата между Арнолд и Джоузеф. Тя научава истината от Милдред, след което и самият Арнолд признава за извънбрачната си връзка. След като научава това, Мария подава молба за развод.

Днес Арнолд Шварценегер поддържа добри отношения с незаконния си син. Джоузеф прекарва повече време във фитнеса от всички останали деца на актьора, а от снимките, които виждаме в Инстаграм, става ясно, че понякога с него тренира и баща му. Преди да стане световноизвестен актьор, Арнолд е бил успешен бодибилдър.

Сега Джоузеф Баена се е насочил и към киното, с което потвърждава, че макар да не носи фамилията на баща си, определено иска да върви по неговия път.