„Добро утро! Тези двамата останаха от цялата компания, намерена в Бояна. Разкошни са. Хайде да ги прибираме. Аз снощи осинових единия, който са успели да хванат, кой взима другия? Днес ще го хванат, защото вчера се е уплашил и не са могли. Топка любов е най-доброто попълнение за Коледа“ – написа в Инстаграм актрисата Снежана Макавеева, позната на зрителите на bTV от сериала "Мен не ме мислете" и от участието й в Survivor.

Снимка: Instagram.com/snejanamakaveeva/

Снежана Макавеева обича животните и имаше куче, което, за жалост, почина през месец май.

„Последната ни снимка, любов моя. Благодаря ти за всичко! Обичам те завинаги, Кари! Лети щастлива, обещавам ти и аз да бъда щастлива, както си ме учила, безкрайност моя“ – написа тогава актрисата в своя профил.

През август тя публикува този кадър, като сподели „Магията на дома е, че се чувстваш добре, когато го напускаш, и още по-добре, когато се завръщаш“.

Снимка: Instagram.com/snejanamakaveeva/

Миналата година Снежана Макавеева се снима във филма на Виктор Божинов „Бягство“.

„Доста бягства са преплетени във филма. Доста светове са преплетени. Ние сме група приятели, смели и свободолюбиви. Запалени по мечтите си. Искат да развиват едно село и много се разочароват, защото вярват, че го правят за доброто на всички. Много са наивни в тези си мечти“ – сподели актрисата пред bTV за филма.