Тази седмица решихме да отразим звездните моменти на гранд дамите, участвали на тазгодишната церемония по връчване на наградите MTV Video Music Awards, които се проведоха този уикенд в Калифорния.

Той е Александър Вотие. Запомнете това име. Става въпрос за един от най-известните съвременни френски дизайнер и любимец на холивудските звезди. Този уикенд изкусителната изпълнителка Сиара премина по червения килим на тазгодишната церемония по връчване на наградите MTV Video Music Awards, облечена в невероятен вечерен тоалет на парижкия творец.

Американската изпълнителка, известна с парчето си „Blank space” изрази обичта си към своя колега от бранша – мис Аврил Лавин. Освежаващо е да бъдем свидетели на подобни отношения между жени, особено в наши дни, когато съревноваването е безпощадно.

Ексцентричната Майли бе водеща на тазгодишната MTV VMA церемония. Тя успя не само да скандализира всички със своите сценични костюми, но и да направи поредния звезден скандал в музикалната индустрия – заяждайки се с пищната изпълнителка Ники Минаж.

Неповторимата Бритни ощастливи своите фенове в Intagram с очарователно selfie със своя по-голям син – Шон.


Ким и Кание изглеждат, както винаги, великолепно на първия ред на тазгодишните MTV награди. Питаме се докога двамата влюбени ще се обличат „асорти” за светските им изяви?

Рядко ни се случва, но този път не можем да отречем, че известната със своя еклектичен стил – Ники Минаж ни впечатли с елегантния си и женствен тоалет.

Това се казва любов! От видеото, което следва разбираме колко много феновете на Ариана Гранде я обичат.

Иги Азалеа и Деми Левато бяха заедно на сцената на тазгодишнaтa MTV VMA церемония. Единствено можем да кажем, че двете гранд дами на съвременната американска поп музика разпалиха сърцата на феновете по цял свят с изпълнението им. 

Рита Ора е невероятна. Тя е една от малкото звезди, които смеят да се самоиронизират по неподправен начин и да увековечат момента с видео. Вижте.

Възползваме се от тазседмичната рубрика, за да съобщим, че талантливата Джеси Джей е част от журито на тазгодишното издание на музикалното предаване за таланти - THE VOICE Австралия.