На 10 януари американският комик Боб Сагет е бил намерен мъртъв на 65-годишна възраст. Телевизионният актьор е най-известен с ролята си на Дани Танер в „Пълна къща“, беше водещ на предаването „Най-смешните домашни видеоклипове“, а по-късно участва си в хитовия сериал „Как се запознах с майка ви“, в който не го виждаме, но чуваме гласа му в почти всеки епизод.

Снимка: Getty Images

Информацията за смъртта на актьора дойде от калифорнийската полиция. Те публикуваха съобщение, в което се казва, че след като са били повикано заради безжизнен мъж в хотел, са открили актьора Боб Сагет, който вече е бил починал. На мястото не са открити наркотици и няма следи да е извършено престъпление.

Снимка: Getty Images

Броени дни преди да почине, Боб Сагет коментира смъртта на телевизионната легенда Бети Уайт и сподели, че се чуди какво има след смъртта.

„Не знам какво се случва след смъртта, но ако Бети смята, че получаваш шанс да си с най-любимите си хора, тогава съм щастлив да се съглася с нея.“

Боб Сагет с Мери-Кейт и Ашли Олсън
Снимка: Getty Images

След смъртта му актрисите Мери-Кейт и Ашли Олсън, които започнаха актьорската си кариера с участието си в „Пълна къща“, направиха изявление за списание „Пийпъл“, в което споделиха: „Боб беше най-милият, състрадателен и щедър човек. Натъжени сме, че той вече не е с нас, но знаем, че ще продължава да ни води, както е правил досега.“

Актьорът Джош Раднър, който играе ролята на Тед в сериала „Как се запознах с майка ви“, също коментира смъртта на Боб Сагет. В хитовия сериал той озвучава по-възрастния Тед, който разказва на децата си историята за това как е срещнал майка им.

Джош Раднър, който изпълнява ролята на Тед в "Как се запознах с майка ви"
Снимка: Getty Images

„Девет години Боб Сагет беше по-възрастното ми и по-мъдро аз в „Как се запознах с майка ви“, написа актьорът. „Когато започнахме сериала, се чувствах не на място и се страхувах, че ще ме разкрият, ще ме уволнят и ще ме пратят вкъщи. Когато срещнах Боб, той ми каза, че се възхищава на изпълнението ми и че ме е гледал внимателно, за да може да имитира гласа ми както трябва.“

Снимка: Getty Images

Боб Сагет има три деца. Женил се е два пъти, като първият му брак продължи от 1982 г. до 1997 г., а вторият му брак започна през 2018 г. и продължи до смъртта му.