Австралийската певица Натали Имбрулия (44) съобщи новината за своята бременност в Instagram, като под снимката се пошегува, че не е глътнала диня.

В поста тя пише още:
Тази есен очаквам първото си дете. Тези, които ме познават, знаят, че това е нещо, което чакам отдавна. Благословена съм, че това стана с помощта на инвитро и донорска сперма. Повече подробности няма да споделя публично.

В същия пост певицата съобщава и за новия си договор с музикалната компания BMG. Тя споделя, че е прекарала последните 18 месеца в писане на музика за новия си албум.

Припомняме, че Натали Имбрулия е родена на 4.02.1975 г. в Сидни, Австралия. На 28 февруари 2013 г. тя получи британско гражданство.

В края на 90-те тя имаше връзка с актьора от „Приятели“ Дейвид Шуимър. В новогодишната нощ на 31.12.2002 г. се омъжи за фронтмена на Silverchair Даниел Джонс, но през януари 2008-а двамата обявиха, че се развеждат с обяснението, че живеят твърде далеч един от друг.

Досега Натали Имбрулия е продала 10 милиона копия на своите албуми и сингли. 

Тя доби световна известност с кавъра на на песента Torn, част от дебютния й студиен албум Left of the Middle (1997). За Torn Имбрулия получава номинация за Grammy в категорията „Най-добро дамско поп изпълнение“, но наградата отива при Селин Дион за My Heart Will Go On.

Във видеото на песента участва британският актьор Джеръми Шефийлд.