Нова седмица, нови разкрития! Трудно ни беше да изберем какво точно да ви покажем, признаваме си, но имаше неща, на които не можахме да устоим! 

Класацията ни тази седмица започва с едно от тях, а именно...

... прекрасната рокля на Мария Силвестър! Ето това е любов от пръв поглед. А със сламената чанта любовите стават цели две. 

А Гери-Никол навърши 18. Пожелаваме й професионални успехи и се надяваме да ни изпрати малко от своята торта, защото освен красива, тя изглежда и изключително вкусна!!!

И понеже сме на вълна хапване, Биляна Йотовска ни изкушава с тези кексчета, които наистина бихме искали да пробваме. А ако в процеса на консумация успеем да добием и нейната фигура...

Продължаваме с растящото коремче на Марина Гергова! Обожаваме го!

Обожаваме и секси селфито на Джулия Бочева. Изглежда превъзходно, не мислите ли?

А в случай, че някой мъж иска да изненада певицата Мария, вече знае как: с любимите й цветя и любимото й вино!

И като говорим за любими неща, ето го и любимия коктейл на Хриси Парова! Бекон ли виждат очите ни...? Почваме с Bloody Mary с бекон и кисели краставички. Ще се жертваме в името на атлетичното тяло.

На вълна червено сме, а червеният чорапогащник на Вероника Благоева е точно в духа ни. Какво мислите за него?

А за дупето на Светлана Василева? Вярваме, че с кексчетата на Биляна Йотовска, коктейла на Хриси Парова и малко от тортата на Гери-Никол всички могат да го постигнат! Е, разбира се, и с малко кокосово масло. 

Дойде време и за най-дългоочаквания пост... Кой гушка Мария Илиева! Много ни е интересно и се надяваме скоро да видим не само здравите му ръце, а и хубавото му лице.