Спортната редакция на bTV празнува заедно с една от водещите на спортните емисии Карин Околие. Тя отбелязва своя последен рожден ден с цифрата 2 отпред.

Кари празнува на пикник в парка. В социалните мрежи тя сподели моменти от слънчевото преживяване със своите приятелки. На видеото се вижда, че държи торта, а около нея има и други вкусотии.  

Снимка: Instagram

За своя 29-и рожден ден Кари индиректно си пожелава да се „материализира“. „Да си тежи на мястото, да знае къде отива и може да казва "не", докато умело жонглира с отговорности“.

„Жената, която искам да бъда“, пише в публикация в своя Инстаграм водещата на bTV.  

„И тази която съм“, добавя тя за следващата си снимка.

Снимка: Instagram

Околие споделя, че въпреки наближаването на 30-те, се е плашила от това, че все още не знае къде се намира. Не знае и как се живее животът на “възрастен”. С времето обаче се убеждава, че никой не знае и че „колкото по-дете си в него, толкова  по-добре“.

Кари е част от спортната редакция на bTV от есента на 2022 г. Тя е професионален лекоатлет в продължение на 16 години и е един от финалистите в предишния сезон на „Сървайвър“.

Спортът има ролята на двигател в живота на Кари и дори се е превърнал в част от нрава й. Тъкмо заради това, навярно ще успее да постигне собствените си пожелания чрез постоянство. Честит рожден ден!