Карин, Алекс и Денис - участници от миналия сезон на "Сървайвър", гостуваха в студиото на "Тази неделя" по bTV, където единодушно определиха екстремното риалити като умален модел на обществото, в което живеем.

Бившите участници казват, че магията на "Сървайвър" е в това, че абсолютно всеки човек може да спечели. Само трябва да бъде адаптивен.

Всичко по време на оцеляването в продукцията се случва на много бързи обороти, но времето не тече по този начин, споделя Денис.

"Бърз курс по живот", коментира Кари.

Трима души са номинирани след първия съвет на предаването. Спортсменството и адаптивността са едни от най-важните качества, които трябва да притежават участниците в "Сървайвър". Само след първия епизод от сезона е прекалено рано да се предполагат потенциални коалиции.

Участниците в изминалия сезон в студиото коментират колко важна е всъщност стратегията в тази игра. Обединяват се около мисълта, че е много важна, но да нямаш такава също може да бъде стратегия.

Подготовката преди "Сървайвър" е толкова важна, колкото представянето в самата игра. С усмивка, но абсолютно категорични са, че за всеки участник е хубаво да качи някакви килограми над нормалното тегло, за да има възможност за сваляне по време на оцеляването.

Една от последиците след напускане на играта е системното преяждане. Денис споделя, че постоянно е излизал с храна и вода, защото не знае къде ще го завари вечерта.

"Сървайвър" трябва да приемеш като абсолютна действителност", допълва Кари.

Вижте какво още споделиха тримата във видеото най-горе.