„Честит рожден ден, ЛЮБИМО МОЕ! Желая ти с цялата си любов да си здрав и изпълнен с радост, щастие и приключения съпруг и татко. Бъди си себе си и не ме слушай, когато мърморя. Обичаме те много аз и Баян… и всички твои хора“ – сподели Камелия към кратко видео от ресторант, в което виждаме как Цветин държи шоколадов десерт с ягоди, в който има свещичка.

„Здраве, щастие и много любов! Наздраве!“ – добави под публикацията колежката й Глория, а Тони Дачева пожела „Да е жив и здрав“.

Снимка: instagram/kamelia_official

Малко по-късно, очевидно развълнувана от празника, Камелия добави снимки и ново пожелание.

„Честит рожден ден, ЛЮБОВ МОЯ. Обичам те такъв, какъвто си и никога не се променяй. Бъди и отстоявай винаги себе си. Бъди здрав и дълго в живота ни. Аз и Баян сме с теб. Обичаме те!“

Камелия и Цветин се сдобиха с рожба след дълги години очакване.

Снимка: instagram/kamelia_official

През март Баян навърши една годинка, а снимки от тържеството можете да видите тук:

„Човек, когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка, в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах – физически и психически. Беше свързано с много загуби, много надежди и много болка. Изпитах радости за кратко, както и доста разочарования. Изпитах и това да се намразя, да завиждам. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах“ – призна 53-годишната певица пред bTV няколко месеца след раждането на детето.

Тя добави, че в България над 150 000 двойки имат трудности да станат родители.

„Понякога жената има друго заболяване, заради което е махнат детеродният орган. Тя има генетичен материал, но не може да стане майка. В съседните държави са решени тези казуси, а тук не. Хората се отказват, пропиват се, понякога посягат си на живота си, защото са отчаяни, че не могат да станат родители. Трябва да се приемат нужните закони. Хубаво е да имаме повече българчета“ – призова Камелия.