„Тези дни навърших една годинка и всички ми пожелаха да съм жив и здрав, и да порасна голям и силен. Благодаря ви“ – написа Камелия от името на сина си Баян.

Снимка: instagram.com/kamelia_official

Певицата съобщи за раждането на детето на 16 април миналата година, навръх Великден.

Снимка: instagram.com/kamelia_official

„Честит Великден! За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки, помогнал за раждането ти, мило наше ВСИЧКО…“ – написа тогава певицата.

Няколко месеца по-късно тя сподели детайли в ефира на bTV.

„Човек, когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка, в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах – физически и психически. Беше свързано с много загуби, много надежди и много болка. Изпитах радости за кратко, както и доста разочарования. Изпитах и това да се намразя, да завиждам. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах“ – призна 53-годишната певица.

Тя добави, че в България над 150 000 двойки имат трудности да станат родители.

„Понякога жената има друго заболяване, заради което е махнат детеродният орган. Тя има генетичен материал, но не може да стане майка. В съседните държави са решени тези казуси, а тук не. Хората се отказват, пропиват се, понякога посягат си на живота си, защото са отчаяни, че не могат да станат родители. Трябва да се приемат нужните закони. Хубаво е да имаме повече българчета“ – призова Камелия.