16-годишната Габриела Каябашлиева е новата носителка на короната „Мис Сливен“.

Тя е ученичка от Езикова гимназия „Захари Стоянов“ с първи език немски и втори английски, и ще има шанса да представи града си в Националния конкурс „Мис България 2024“.

Габи събра огромна част от гласовете на журито и заслужено получи короната от предходната победителка Памела Димитрова и зам.-кмета на Община Сливен г-жа Пепа Чиликова. Корони за достойните второ и трето място получиха Роксана Рундева и Стенлия Константинова.

Снимка: Николай Христов

 

Победителката е настояща балерина, а бъдещето си смята да насочи в областта на биологията и медицината и в тази сфера да се развие професионално, защото иска да помага на хората и да ги кара да се усмихват, сподели за LadyZone.bg организаторът на конкурса Ваня Кирова.

Снимка: Николай Христов

Водещ на церемонията бе Теодора Мудева, носителка на титлата „Мис България 2018“. Тя е от Сливен и нейните родители бяха в залата.

Снимка: Николай Христов

„Мис Сливен е избрана, а за мен беше предизвикателство, но и голяма радост да бъда водеща на конкурса! Винаги се чувстваш различно добре, когато си там, където си пораснал и си създал едни от най-милите си спомени.

Снимка: Instagram.com/mudevateodorra/

Макар че нямам толкова много опит в това да бъда водеща, всичко беше естествено, благодарение на подкрепящата публика и моята сценична половинка Стефан Илчев. 

Най-хубавото беше, че семейството ми беше там да ме подкрепя и някак ти е по- щастливо, отново се почувствах като малко дете, което има представление“ – признава Теодора Мудева.

 

Всички снимки можете да видите в галерията най-горе.