Една от любимите ни звездни двойки – Ема Стоун и Андрю Гарфийлд, вече не съществува... поне за момента. Източник на People е разкрил пред изданието, че звездите от "Невероятният Спайдърмен" са си "взели почивка" един от друг и са решили известно време да не се срещат. Причината е, че през последните месеци актьорите наистина не са имали възможност да се виждат. Професионалните ангажименти и на двамата са окупирали цялото им време и Стоун и Гарфийлд физически няма как да се радват на отношенията си.

Андрю в момента снима новия филм на Мартин Скорсезе – Silence, в Тайван, и това е причината да не придружи красивата Ема на наградите "Златен глобус" и "Оскар", за които актрисата бе номинирана в категорията за Най-добра актриса в поддържаща роля за филма "Бърдмен".

Източникът на People споделя още, че Ема Стоун разбира и подкрепя отдадеността на приятеля си към работата му, но, въпреки това, двамата са решили да не поддържат връзката си, докато графикът им не се освободи, което се очаква да е през месец май.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Все още има надежда двамата да подновят отношенията си, твърди източникът на People. Все пак не се захвърля толкова лесно 3-годишна връзка, при положение, че по същото време миналата година двамата дори са обсъждали възможността да се венчаят.

Стискаме палци тази симпатична любов наистина да е само във временна ваканция.