77-годишната поп легенда Елтън Джон е в Ница, Франция, със съпруга си Дейвид Фърниш и синовете си Закари (13) и Илайджа (11).

Те били в магазина за обувки Sugarkikz, когато певецът почувствал, че природата го зове, но тъй като нямало тоалетна, се твърди, че вместо това уринирал в пластмасова бутилка.

Собственикът на Sugarkikz Райън Сукар обясни пред TMZ, че изпълнителят на хита „Goodbye Yellow Brick Road“ „се обърнал към охраната си и поискал бутилка“, след като научил, че няма тоалетна, и „направил няколко крачки встрани от другите купувачи и започнал да пикае в нея“.

Снимка: Getty Images

Според изданието Елтън „изпикал малко по пода и помолил охраната си за кърпа, за да почисти“, но собственикът на магазина останал „шокиран и разочарован“ от поведението му.

Снимка: Getty Images

Сукар заяви пред TMZ, че „нямал представа“ кой е певецът на „Candle in the Wind“, когато той пристигнал в магазина му за обувки, и трябвало да направи бързо търсене в Google, за да разбере.

Когато бизнесменът попитал Елтън какво работи, легендата на „Рокетмен“, чието истинско име е Рег Дуайт, просто отговорил: „Аз съм Елтън Джон“.

В крайна сметка Елтън купил два чифта обувки за синовете си и позирал за снимки в магазина, една от които е получена от TMZ.

През 2023 г. Елтън завърши турнето си „Farewell Yellow Brick Road“ с концерт в Гластънбъри и се оттегли във Франция, но въпреки че заяви, че никога повече няма да прави турнета, той настоява, че това не означава пълен край на изпълненията на живо.

Източник: БГНЕС