Актрисата Елена Петрова е позната от редица филми, спектакли, телевизионни предавания, благотворителни каузи. Тя е майка на две прекрасни деца – близнаците Александър и Изабела, както и лице и глас на ladyzone.bg от началото на сайта. В месеца, в който ние навършваме 12 години, тя също има рожден ден. 

  • (без)Опасно красивата Нели: Имам 5 операции на носа, махнах гръдни импланти след 8 г. мъки
  • Кой спечели наградите на Ladyzone.bg - открий дали си ти
  • В чантата на Нели от (без)Опасна красота: Маниак съм на тема грим!
  • Ladyzone в "Тази неделя": Как се чувстват мъжете с температура (ВИДЕО)
  • Мария Цънцарова: Мечтая за къща край морето и двор с цветя и домати
  • На 12 г. Сашо Кадиев паднал от покрив. Защо сега разказва историята през смях? (ВИДЕО)
  • Детски рожден ден - идеи за игри и забавления с малките гости
  • Астроложката Оксана Хорват-Станчева - жените Скорпиони и каква е тяхната енергия
  • Хриси Парова: Трудно ми е да приемам жестове от мъже
  • ИГРА С НАГРАДИ: Ladyzone раздава подаръци

„Не знам дали съм мила, опитвам се да бъда по-смислен и добър човек” – казва Елена Петрова, която „хващам” в крачка, за да ни сподели как, с кого и къде ще отпразнува рождения си ден.

Елена, как започна празникът ти днес?

Сутринта рано-рано Калин Врачански ми се обади и каза: „Е, няма как човек като теб да не е роден на 1 ноември! С твоятя будителност, с позициите, които имаш, с работата, с която се занимаваш, с всичко, което правиш за хората...” И Калин много ме зарадва! Той винаги ми се обажда рано и никога не ме забравя.

Днес имам представление в „Нов театър” – НДК, в 19.30 – „Антихрист” по Емилиян Станев. На 1 октомври гостувахме пред българска публика в Париж с това представление и мина страхотно! Така че с театрално участие ще отпразнувам рождения си ден! В края на седмицата, може би, ще поканя приятели да се почерпим за здраве. Но днес, с представлението, ще е най-хубавият ми празник! И друг път съм празнувала със спектакъл и няма по-хубаво от това да се събереш с колегите си! Както и да имаш публика, която да те аплодира!

Как се чувстваш на рождения си ден?

Всеки път на рождения си ден се чувствам и щастлива, и малко тъжна. И във времето през деня настроението ми се подобрява, а вечерта, когато съм с близки, с приятели, с любими хора, ми става много уютно и топло, и спокойно. Но имам някакви деструктивни мисли през деня – дали съм достатъчно заслужила това внимание, дали достатъчно добри неща съм направила през последната година, да не съм наранила някого - ето, такива мисли!

Усещам, че си самокритична...

Да, защото човек колкото повече върви във времето и натрупва мъдрост, дано да я натрупва (шеговито), повече въпроси си задава, все повече търси смисъл на всичко, което се случва около него и което прави... Децата са едно много добро огледало, като 3D измерение, в което ти се оглеждаш всеки ден и това допълнително те кара да правиш анализи. Слава Богу, те всеки ден ми казват, че съм най-прекрасната майка! Синът ми казва, че съм най-красивата майка и най-добрата. Те са на 17 години. За мен са малки, но са зрели хора със собствено мнение, което е прекрасно!

Какви спомени пазиш от рождените си дни?

Най-скъпите ми рождени дни са може би от последните години... Даже от миналата година, когато нямах желание да празнувам и реших да е по-спокойно, предвид тези две години с ковид, а и човек отново се обръща навътре към себе си. Тогава мои приятели, децата ми и близки хора бяха влезли в огромна конспирация и всъщност успяха да ме излъжат и заведат на място, където ме чакаха около 50-60 човека (усмихва се). И беше много емоционално – буквално щях да получа удар! Защото се бяхме уговорили да излезем навън и да хапнем нещо с децата, а много хора бяха влезли в тази организация и им благодаря! Имаше мои съученици, приятели, колеги, с които работя, дори със Силвия Лулчева се чух през деня и тя нищо не издаде. Това е един от тези моменти, в които, като минава животът на лента, се помнят винаги!

Къде още може да те гледа публиката, освен в представлението „Антихрист”?

Участвам в няколко представления в София, с които обикаляме и България: „Търновската царица” – отново от Емилиян Станев, защото много харесвам българската класика, „Осъдени души” на Димитър Димов, „Яворов, Лора и Мина в часа на синята мъгла” – спектакъл за последната нощ на Пейо Яворов и Лора Каравелова. Надявам се в началото на следващата година да направим и нов спектакъл.

Щастлива ли си? Творчески удовлетворена?

Да, но съм и много самокритична и почти винаги се съмнявам във всичко, макар да не го показвам и не си търся комплименти с това! Но такава е моята натура, Скорпионите сме в една вечна битка с вътрешното Аз. Но вървим напред... Да има светлина – това е по-важно!