Виктория Терзийска още веднъж доказва, че обича преди всичко семейния уют и времето прекарано с децата. И вместо да се излежава на плажа и да позира за слънчеви селфита, тя вече мисли за предстоящите хладни дни и дори се подготвя за тях. Правейки консервирани краставици, които тя нарича „солянки“.
Ето защо от споделените кадри в социалните мрежи, виждаме певицата от група „Мастило“ как приготвя, стъпка по стъпка, ферментирали краставички - които, по думите ѝ „децата обожават“.
Облечена само по бански, на открито, насред двора, тя нагледно описва „исперихската рецепта от баба Тотка“.
„Дошла е при мен от майка ми. В този бидон получавате благина от хрупкави ферментирали краставички за по-малко от три денонощия!“, пише Вики.
И уточнява какво точно е необходимо:
- пет килограма хрупкави корнишони
- един 10-литров бидон (пластмасов или стъклен)
- 8 с. л. морска сол (Вики използва солта от Атанасовското езеро)
- 2-3 листа хрян или синап който помага краставичките да останат хрупкави
„Всичко се залива с вода до горе. Хубаво е да ги обръщате два, три пъти на ден! А Вие приготвяте ли си ферментирали зеленчуци? Супер полезни са“, завършва закачливо Вики, гордо показвайки готовата продукция.
Малко преди това изпълнителката сподели цяла поредица от снимки, които посвети на отиващия си юли. На тях тя акцентира на най-близките си хора, както и на местата, които заедно са посетили през горещия месец.
А защо Вики Терзийска заявява, че нищо в майчинството не ѝ е трудно - вижте във видеото:
Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK
Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM
Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK