Дъщеричката на Мадлен Радуканова и Божидар Темелков навърши 6 месеца.

„6 месеца, изпълнени с безкрайно щастие, любов, незабравими спомени и много усмивки. Обичаме те, Карина!“ – написа щастливата майка.

Чаровните снимки на бебето очароваха хиляди в Инстаграм, като голяма част от коментарите са „Душичка!“, „Бонбонче“, „Красавица“ и „Кукличка“.

Снимка: Instagram/@mmradukanova

Припомняме, че красивата гимнастичка и световният шампион по самбо Божидар Темелков станаха родители на 3 януари 2024 г.

Снимка: Instagram/@mmradukanova

В средата на февруари Мадлен направи погача на дъщеричката си Карина.

На снимките от тържеството видяхме майката на Мадлен – Наташа, както и другата баба на детето – Кремена Темелкова, майка на Божидар Темелков.

Сред орисниците бяха гимнастичките Боряна Калейн, Лаура Траатс и Гергана Герасимова.

Любопитен е фактът, че златната олимпийска медалистка от Токио 2020 г. Мадлен Радуканова роди под грижите на д-р Мажена Панова, позната на зрителите на bTV от "Фермата" 8.

В края на юни Мадлен Радуканова в компанията на Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова и Лаура Траатс бе за няколко дни в Швейцария.

Те бяха там по покана на Лора Велчева, която е президент на клуба по художествена гимнастика в град Цуг.

Снимка: Личен архив

„Бяхме посланици на турнира, който се проведе в града, участвахме в награждаването, а след това имахме мастър клас. Това е първото ни пътуване заедно от доста време и си изкарахме чудесно!“ – споделиха „златните момичета“ специално за LadyZone.bg.

Повече по темата вижте тук: