„В едно семейство винаги има проблеми, но времето лекува всички рани“. Бритни Спиърс и майка й Лин са сложили край на 3-годишен конфликт и са се помирили.

41-годишната певица разкри, че 68-годишната й майка е посетила дома ѝ за първи път от толкова дълго време. Това е сложило край на техните лоши отношения.

„Моята сладка мама се появи на прага на дома ми за пръв път от 3 години“ - написа тя в Инстаграма си. 

„След като успях да споделя това, което съм таила в себе си от изключително дълго време, се чувствам толкова благословена, че успяхме да се опитаме да оправим нещата“, продължи Бритни.

"Можем да пием кафе заедно след 14 години“, откровена е певицата. Заедно с трогателното излияние, Бритни сподели снимка от детството си, на която е облечена като балерина с розова пачка.

Отношенията между Бритни и Лин се усложняват заради попечителството над певицата, което беше прекратено след повече от десетилетие през ноември 2021 г.

През 2008 г. Бритни бе поставена под настойничество след сериозна криза с психичното здраве.

„Баща ми може и да е започнал процедурата по настойничество преди 13 години, но това, което хората не знаят, е, че майка ми е тази, която му е дала идеята“, разкри Бритни броени дни преди края на попечителството й.

„Тя тайно съсипа живота ми“, добави изпълнителката.

Бритни не покани майка си, сестра си Джейми Лин Спиърс и баща си Джейми Спиърс на сватбата си с 29-годишния Сам Асгари през юни 2022 г.

Лин показа подкрепата си в социалните мрежи след годежа и поздрави дъщеря си в секцията за коментари в Инстаграм.

 

„Сияеш и изглеждаш толкова щастлива!“, написа тя тогава. „Вашата сватба е сватбата на мечтите! А това, че я организирахте в дома си, я прави толкова сантиментална и специална!“, допълни майката на поп звездата.