Сен жак с бобен нудъл, ябълков бис с октопод и млечно телешко в сос жу - това е само част от менюто,което ще приготви този уикенд (5-6.08) Божана от МasterChef край морето. Събитието ще се състои на плаж Червенка, край къмпинг "Градина".

Наслагване на удоволствия от сутринта до вечерта - това накратко е концепцията на събитието. Защото освен вкусната храна, ще има музика, прекрасна обстановка, сътворена от палми, алое вера и други екзотични растителни видове, релакс и забавления.  

Гостите ще могат да опитат 10 вида риба от специално построената подземна пещ, а Божана издаде, че ще приготви и специалитети, които ще са лека загадка с нещата, които е правила в кулинарното риалити. Тя ще застане рамо до рамо с шеф готвач Димо Димов в демонстрационно готвене на седемстепенно меню. Дизайнът на менюто е на Николай Ванчев. 

След вечерята програмата ще премине в музикално изживяване с добре познати имена за феновете на електронната музика – Shosho, Stefan Popov, Peppou и The Foreigners. 

Студио за татуировки "Мастилница" ще представи няколко концепции за рисуване с кана. Йога клас от студио Ashtanga Yoga Shala ще раздвижи телата, а тези, които предпочитат нещо по-екстремно, могат да се възползват от уейк парка на плажа.

Събитието ще има своето повторение през септември в Бургас.