Бащата на Меган Маркъл Томас никога не се е срещал с внуците си, но смята, че те не се възпитават както трябва.

В интервю за „Дейли мейл“ 79-годишният Томас Маркъл недоволства, че принц Арчи и принцеса Лилибет не са имали право да общуват с братовчедите си в кралското семейство.

Според него децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън - Джордж, Шарлот и Луис - "изглеждат като фантастични деца".

Снимка: Getty Images

 

 

Бащата на Меган вярва, че внуците му имат пълното право да участват в събития като Trooping the Color ("Посрещане на знамената") заради техния произход. "Те са на тази възраст, в която започват да задават въпроси, като всички деца. Чудя се как ще се чувстват Арчи и Лилибет след няколко години, когато осъзнаят колко много са пропуснали."

Томас Маркъл вярва, че внуците му скоро ще имат много въпроси към родителите си: „Основният е защо се отнасят толкова зле не само с мен, но и с кралското семейство и краля?

Снимка: Getty Images

Според него той и британският монарх имат много общо, тъй като той също изпитва здравословни проблеми: крал Чарлз III в момента се бори с рак.

42-годишната Меган не е поддържала връзка с баща си от много години. Той дори не получава покана за сватбата й с принц Хари през 2016 г. Причината за това е, че той неведнъж е опитвал да изкара пари от знаменитата си наследница.

Двойката поддържа близки отношения с майката на бившата актриса Дория Рагланд.