Броени часове ни делят от месеца на абитуриентските балове. Докато ние - празнуващите 10+ години от първото си голямо официално събитие в живота - се подготвяме за 30-дневната "серенада" от "1-2-3-4...12-иху!", придружено с клаксони, днешните зрелостници са впрегнали сили и емоции в подготовка за големия си ден.

Истината е, че колкото и усилия, пари и нерви да хвърлиш в тоалета, прическата, обувките и аксесоарите за абитуриенския си бал, все някога, не след дълго, и ти ще изглеждаш малко нелепо и ретро, дори в собствените си очи.

Съгласни ли сте?

Добрата новина е, че това се случва на всеки. Колкото и модерен да си днес, утре вече не си. Вземете, например, Дженфър Анистън - любимата ни "приятелка" вероятно е била с рокля и прическа по последна мода през 1984г., но днес не изглежда така.

Независимо дали се харесвате или не можете да се понасяте на снимките от бала - днес, утре или след 10 години, най-важното е да пазите приятната емоция от преживяването си! До всички тазгодишни абитуриенти - отпуснете се и се забавлявайте! След цялата олелия, остава спомен, кратък като миг, но е добре той да хубав!