„С майка ми почти всяка вечер сме по клубовете. Превземаме българските клубове. Веднъж взехме и баба ми" – сподели през май Сузанита.

„Имах всичко, за което съм мечтала. Случи ми се голямата любов – като по филмите... Как ще му взема бизнеса? Как мислите се появява едно момиче 49 килограма и заплашва някой мъж, за да й прехвърли бизнеса. Всичко това се е случило пред нотариус“ – заяви Мегз през април.

„Бяхме си сериозно разделени в онзи период. Не съм го играла, не беше постановка. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях, но осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало ", призна Алекс в началото на юни.

„Забелязал съм, че нашата зодия Риби, като тръгне да върти някакви любовни неща, някакви филми, нещата в работата закъсват. Може би сме прекалено емоционални“ – изповяда се през май Галин.

„Дъщеричките Ема и Ана са на 4 и 2 години. Спят в отделни стаи... Бях на 26, когато родих за първи път. Просто срещнах човека, който натисна това копче в мен, за да мислим в тази посока“ – сподели Славена Вътова през октомври.

Останалите най-интересни интервюта в „Папараци“ през годината ще намерите тук: