Специални гости в новия епизод на „Папараци“ по bTV бяха Александра и Даниел Петканови – една от най-популярните двойки в България. Ето какво споделиха те пред Венета Райкова.

Александра:
Бяхме си сериозно разделени в онзи период. Не съм го играла, не беше постановка. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях, но осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало.

Даниел:
Милен Цветков тогава много ми помогна да изляза от кризата. Той ми каза, че всеки човек е свободен да търси щастието си.

Сега кой от вас е по-богат?
Даниел:
Тя изкарва повече, защото работим през социалните мрежи. Снима се в много реклами, фотосесии... На 32 години съм, нямам комплекс, че съм без постоянна работа.

Какви са мечтите ви?
Даниел:
Искам да съм шеф на Instagram и Ким Кардашиян да ми дава 90% от приходите си от постовете (смее се).
Александра:
Аз искам градина... След няколко месеца започваме работа за второ дете, Габриел сега е на 4 месеца. Нека да си растат заедно. Аз имам брат, който е девет години по-малък от мен и с него почти нямаме допирни точки. Все едно нямам брат. Затова искам децата ми да са с по-малка разлика.
Даниел:
Не се знае обаче кой вариант е по-добър. Разликата ни с моята сестра пък е само година и три месеца. Тя ме биеше като Кличко Кобрата, така ме маризеше (смях).

Цялото интервю с една от най-известните български двойки в социалните мрежи можете да гледате тук: