.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Александра и Даниел Петканови станаха родители на Габриел

LadyZone.bg | преди 33 седмици
aleksandra bogdanska
Снимка: Instagram

Дългоочакваният наследник на известното семейство Петканови се е родил днес, а новината побързаха да споделят в социалните мрежи щастливите родители. Името, което е получил малкият, е Габриел.

Александра Богданска, която преди два дни имаше рожден ден, написа в профила си в Инстаграм „Габриел | 30.01.2019. Най-накрая и от мен да излезе човек!“

Радостен и приповдигнат пост пусна и таткото с думите „Искам да се похваля, че вече съм баща. Пожелавам на всеки такава радост. Много се гордея с Александра.“

Това е първо дете и за Александра, и за Даниел, които станаха известни с участието си в различни телевизионни формати. Новината за бременността двамата обявиха в социалните мрежи. По същия начин всичките им фенове узнаха и за това какъв ще е полът на бебето. Всички, които ги следват в социалното пространство знаят добре и колко активна беше бъдещата майка в споделянето на снимки с бременното й коремче и всичко свързано с ежедневието на една майка в очакване.

Макар и още на няколко часа, малкият Габриел вече има профил в Инстаграм, в който родителите му споделиха първи снимки и трепети.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?