Следва да разберем как любимите ни български звезди отбелязаха коледната седмица.

Мария Каракушева ни изненада приятно с апетитни мъфини, които приготви с много любов. Освен голям композитор, талантливата пианистка има и кулинарни заложби.

И докато сме на кулинарна вълна, трапезата на поп фолк певицата – Камелия, е повече от богата. А празничната атмосфера в дома й е приказна.

От друга страна, Дивна се оказа почитателка на незабравимата Габриел Шанел. За Коледа, младата певица получи биографичния роман, написан от Лиза Чани, която представя предизвикателен и дързък профил на Коко Шанел.

Ние също познаваме дизайнери, с които можем да се гордеем. Марина Гергова е една от тях. Тя публикува снимка на празничната закуска, която приготви за любимите си хора.

И тъй като Коледа не би била същата без курабийки, стилистът – Антония Йорданова ни зарадва със снимка на апетита джинджифилова бисквитка, която чака да бъде схрускана. По време на празници, няма забранени удоволствия. Нали?

Певицата Мария, предпочете домашния уют и компанията на своята дъщеря в празничната нощ. Двете дами поддържаха коледното настроение край камината, облечени в пижами и приказни мантии, обсипани със звезди. Какво ли са си пожелали на Бъдни вечер?

И докато супермоделът - Нора Шопова се наслаждава на топла коледна напитка в приятна компания...

...Нина Добрев ни поздрави с коледно селфи.

А Радост Тодорова, която ни представяше на конкурса "Мис Вселена" в Лас Вегас, пристигна в България броени часове преди Бъдни Вечер. Изпълнена с радост и щастие, красавицата нямаше търпение да се прибере у дома при своето семейство.

Коледа може да е минала, но празничното настроение цари навсякъде около нас. Предстои да посрещнем новата година. Повод да си пожелаем здраве, щастие и любов с чаша... бира в ръка. Да, знаем, традицията повелява да пием шампанско, но не е задължително. Особено за тези от нас, които обичат крафт бирата. Представяме ви новия продукт от портфолиото “БЯЛ ЩЪРК” - “Черен Щърк”, който кацна точно навреме за празничната нощ.