Ким Кардашиян вече няма да показва толкова много плът в Инстаграм. Като имаме предвид, че става дума за жена, която доби световна популярност благодарение на порнографските си изяви, това е доста голяма стъпка. Може би си мислите, че причината за това решения е съпругът ѝ, който наскоро прегърна религията, но риалити звездата отрича това да е така.

Слушам съпруга си и го разбирам“, каза Ким в интервю за списание „The Cut“. „Но в крайна сметка той ми дава свобода да бъда и да правя каквото реша. Аз обаче сама усетих това пробуждане.

Най-важната причина за решението на Кардашиан са изиграли децата ѝ и опасенията какво ще си помислят за нея, когато пораснат:

Осъзнах, че не мога да отворя Инстаграм пред децата си, без да се появи някоя моя гола снимка“, призна тя. „На едната снимка съм в Белия дом, а на следващата позирам за фотосесия по бикини.

Ким Кардашиян, която е известна с провокативните си снимки, неотдавна реши да стане адвокат и в момента се обучава. Тя води доста успешна кампания за освобождаване на затворници, които са получили несправедливо големи присъди и вече са излежали голяма част от тях. Начинанието ѝ стигна до президента Доналд Тръмп, който преди няколко месеца покани Кардашиян на среща в Белия дом.

Ким е дъщеря на адвоката Робърт Кардашиян, който участва в процеса срещу О Джей Симпсън през 90-те години. Тя наследи огромно богатство от баща си, но стана наистина известна през 2007 г., когато в интернет изтече секс запис, правен пет години по-рано. Във видеото Ким е с предишния си приятел Рей Джей и веднага стана „хит“ в порно сайтовете.

През 2014 г. най-големият сайт за възрастни в света съобщи, че секс записът на Ким Кардашиян е най-търсеният, а самата Ким е сред най-популярните порнозвезди в сайта, макар и да има едно единствено видео.

И въпреки, че не е участвала в други порно видеа (или по-скоро не са изтичали в интернет), Ким Кардашиян никога не е била особено свенлива. На повечето си снимки в Инстаграм щедро показва плът и ходи с разголени рокли на събитията.

Преди няколко седмици съпругът ѝ Кание Уест дори ѝ направи забележка, че е била твърде сексапилно облечена на тазгодишната „Мет Гала“.

Снимка: Getty Images

Рапарът откри общуването с Бог и стана дълбоко религиозен, отричайки се от „греховния“ си начин на живот. Той се обяви за „най-великия изпълнител“, раждал се някога на Земята и се зарече, че един ден ще стане президент на САЩ.

По всяка вероятност, каквото и да твърди Ким, религиозността на съпруга ѝ е изиграла някаква роля за решението ѝ. За много от почитателите ѝ това е „краят на една ера“, макар и други да смятат, че няма как Инстаграм звездата да удържи на думата си и да се въздържа от разголени снимки.

Ако ви е любопитно, може да разгледате някои не много свенливи снимки на Ким Кардашиян: