Дъщерята на Ози Озбърн, Кели Озбърн, казва, че приемането на мощното болкоуспокояващо "Викодин" след операция за възпаление на сливиците й като тийнейджърка, е било катализаторът за нейното попадане в омагьосания кръг на зависимостите, пише Page Six.

"В крайна сметка се наложи да ми направят операция, а след това ми дадоха "Викодин" и това беше всичко, от което се нуждаех", казва 36-годишната ТВ звезда в "Red Red Talk Talk".

"Викодин" на 13-годишно дете", реагира ужасена водещата Джейда Пинкет Смит, а ко-водещата Адриен Банфийлд-Норис добавя: "Не мога да повярвам."

Озбърн казва, че по това време се е борила с проблеми със самочувствието, като си е мислила: "Дебела си, грозна си, не си достатъчно добра, никой не те харесва"...

И казва, че медикаментите са "заглушили" този негативизъм. "Чувствах се така, сякаш животът ме прегърна", каза тя.

Бившата звезда на MTV обаче заявява, че не след дълго проблемите с пристрастяването й започват да излизат извън контрол…

"Много бързо преминах от "Викодин" към "Перкоцет", а от "Перкоцет" към хероин, защото беше по-евтин", казва тя. 

"Бях хваната да купувам хероин и на следващия ден майка ми ме настани в клиника за рехабилитация", споделя тя.

Кели Озбърн, която е дъщеря на рок легендата Ози Озбърн и бившата водеща на "The Talk" Шарън Озбърн, заявява, че рядко е била трезва дори в разгара на наркотичната си зависимост.

"Никога не съм ходила на работа трезва", казва тя. "Никога не съм ходил на вечеря трезва. Не правех нищо трезва", спомня си тя периода.

Кели, която неведнъж влиза в клиники за рехабилитацията през годините, решава да спре с пиенето окончателно през 2017 г.

През изминалия април обаче бившата звезда призна, че се е "подхлъзнала" към старите си навици след четири години на въздържание - преди отново да се върне към правия път.