В началото на годината дъщерята на рок легендата Ози Озбърн – Кели, си постави задача да се грижи повече за себе си. Това очевидно е включвало и нейното отслабване, защото тя демонстрира драматична загуба на тегло. Ето какво сподели Кели в началото на година:

„2019 година беше ужасна. В много отношения беше и страхотна, особено що се отнася до собственото ми израстване... Разбрах, че постоянно поставям нуждите на другите пред своите“, добави Озбърн, която миналата година отпразнува две години трезвост, отбелязвайки, че 2020 г. ще бъде „моята година!!!“

Преди седмица 35-годишната риалити звезда сподели свое селфи в Инстаграм и веднага предизвика положителни реакции. „Боже мой, много си отслабнала!“, беше коментарът, който накара Кели да отвърне на своя позната с „Точно така, отслабнах с 40 кг, откакто последно те видях. Можеш ли да повярваш?“

Дъщерята на Ози Озбърн показа и размера, в който се побира вече, споделяйки снимка на етикет с номер 26, който отговаря на размер S (Small).

“Да, хваля се, защото работих здраво и чувството е страхотно!“, написа към снимката Кели.

По всичко изглежда, че месеците на социална изолация актрисата е използвала по най-добрия начин, за да се погрижи за себе си. Кели Озбърн все още не е разкрила своята програма и тайна за отслабване, но сме сигурни, че феновете няма да останат равнодушни и да подминат темата.

Това не е първото сериозно отслабване за Кели, която преди беше позната като пухкавата дъщеря на Кели и Шарън Озбърн. През 2012 година тя отново показа воля и драстична загуба на тегло. Тогава се говореше, че Мис Озбърн е отслабнала с цели 30 кг, благодарение на съветите на Мадона, която й препоръчала макробиотичната диета.