Кели Озбърн, дъщеря на вокалиста на групата Black Sabbath Ози Озбърн, разкри каква е причината косата на баща ѝ вече да няма гарвановочерния цвят, с който сме свикнали да я виждаме. Заради болестта на Пркинсон, за която музикантът неотдавна разкри, че го измъчва, 71-годишният изпълнител не може да боядисва косата си.

Пандемията стана причина всички фризьорски салони да затворят врати, а заболяването му пречи да извърши разкрасителната процедура сам. Пикът на заразата обаче преминава и много салони за красота вече приемат клиенти, като спазват необходимите мерки за безопасност. Ози, който е в най-застрашената група, се въздържа да посещава обществени места. Въпреки това планира скоро да отиде да боядисат косата му, но Кели го умолява да не го прави.

Ози Озбърн с дъщеря си Кели
Снимка: Getty Images

Сивото в косата на баща ми е най-красивият нюанс на сивото, който някога съм виждала“, споделя 35-годишната жена. „Моля се един ден и аз да имам същия цвят. Обичам да пипам косата му, защото е като коприна и е толкова гъста и прекрасна.

Самата Кели е известна с крещящите цветове, в които боядисва косата си. По тази причина сигурно ще ѝ е трудно да убеди баща си да промени толкова драстично визията си, която е негова запазена марка.

Ози Озбърн със съпругата и дъщеря си
Снимка: Getty Images

Заболяването на Ози му е открито през февруари 2019 г., но изпълнителят го съобщи на почитателите си едва през януари тази година. Заради болките си, както и заради травма, причинена от падане, музикантът отмени планираните си концерти.