По всичко изглежда, че бременността на Кейт Мидълтън се развива повече от добре, защото пътуванията, както и спортът, не са никакъв проблем за сияещата майка, която е в очакване на третото си дете. Дукесата на Кеймбридж и принц Уилям бяха на 4-дневно посещение в Норвегия и Швеция, където се срещнаха с кралските семейства на страните и взеха участие в множество социални и обществени събития.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Бременната в седми месец Кейт и принц Уилям се присъединиха към събитие, организирано от Норвежката ски федерация, на което, съвсем естествено, двамата бяха облечени със зимна екипировка.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

И ако не знаехме, че дукесата е в третия триместър от бременността си, никога не бихме предположили, че очаква дете. Дебелото шушляково яке скриваше сладкото й коремче, което изглеждаше все едно току-що е преяла с торта.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Стилът и финесът, с които Кейт прави всичко, си проличаха от еднаквата лекота, с която тя се появи в красива рокля на Аlexander Мcqueen, която след това замени със зимни боти и шапка с голям пискюл, докато правеше първите си стъпки в хокея на лед.