Кейт Мидълтън и принц Уилям споделят леглото си с член от семейството им и изненадващо това не е едно от децата им. Изглежда двамата пазят личното си пространство, но става ли дума за любов към кучета, те са категорични – за кокер шпаньола Орла винаги има място в леглото им.

По време на среща с фен и неговото куче, принц Уилям е разкрил, че кучето Орла, което е част от кралското семейство на Кейт, престолонаследника и трите им деца, често спи с него и съпругата му в леглото им.

По време на посещение в колежа “Дюси“ в Корнуол, 42-годишният Уилям е разговарял с Луиз, която дошла на събитието със своето куче Джакс, за да се срещне с принца. По-късно тя разкрива пред местни медии какво са си говорили с Уилям.

Снимка: Getty Images

„Уилям каза, че малкото му куче спи на леглото с тях през нощта, заедно с него и Кейт“.

 „Той се влюби в моето малко куче. Попита каква е породата му и каза, че никога не е срещал нито една от тези породи, той е кокерджак, така че е малко уникална комбинация“, продължава да разказва Луиз.

Принцът на Уелс коментирал колко „меки“ са ушите на домашния ѝ любимец и „го дарил с много любов“.

Кокер шпаньолът Орла е подарък за принца и принцесата на Уелс от брата на Кейт, Джеймс Мидълтън, след като през май 2020 г. той обяви, че кучето му Луна е родило „шест здрави малки кученца“.

 

Орла направи своя дебют на семейните фотографии, появявайки се в кралския портрет за рождения ден на принцеса Шарлот през 2022 г.

 

Името й също е повече от кралско, тъй като на келтски език означава „златна принцеса“. Пухкавият приятел се появява и на няколко спортни събития, в които участват кралските особи.

Снимка: Getty Images

Орла се присъединява към семейството малко преди кучето им Лупо, също кокер шпаньол, да умре през ноември 2020 г.

Кучето Орла не е единственият домашен любимец в семейството на кралските особи. Принц Уилям разкри по-рано тази година, че трите му деца имат морско свинче, за което се грижат.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK