Една от най-обсъжданите теми в края на 2020-а безспорно беше връзката между Даяна Ханджиева и Йордан Белев във "Фермата". Онези, които следят тяхната история още от самото предаване, си спомнят, че в него кратко участие взе и Камелия Ноева - към онзи момент годеница на Йордан. 

След последвалите душевни и емоционални терзания на илюзиониста от Габрово, той излезе от риалити формата, убеден, че е спечелил приятел в лицето на Даяна. В интервю за "Преди обед" преди време той сподели: "Аз се влюбих в Даяна. Бях готов да зарежа всичко с Камелия наистина", заяви тогава той. И още: "В прекрасни взаимоотношения сме с Камелия. Доверието едва ли съм си върнал у нея".  

От Инстаграм обаче става ясно, че все пак двамата с Камелия са в добри отношения. Певицата е пуснала "story", споделено от Йордан с добавено мече със сърчице. А в споделеното от Камелия се вижда снимка с две докосващи се ръце (предполагаме техните) и надпис: "Здраве и любов. Let's keep it simple*" и е отбелязан Йордан.

От следващо "story" на Камелия става ясно, че тя е посрещнала Новата 2021-ва с температура и на дивана у дома. Тя отправила послание за здраве: "Бъдете здрави и се радвайте на живота".

От профила й става ясно още, че 2020-а не е била лека година за нея. На 9 декември, дни преди финала на "Фермата", тя е отправила писмо до Йордан, като го нарича "Страннико".

"Камелия умря! Да живее Камелия! Тази, която нямах очи да видя и оценя, а наивно очаквах някой друг да го направи вместо мен. ...

Обичам те и ти благодаря за подарените мъка, болка и страдание. Без тях нямаше да проумея грешките си, нямаше да се науча да пия уиски, нямаше да прегърна детето в мен и да му кажа: "Ти можеш!", а то нямаше да ми повярва. Жива съм и тялом и духом - по-жива, будна и осъзната отвсякога! Не знам дали се съмняваш в прошката ми - недей! Имаш я, но за доверието ще трябва да се постараеш, ако искаш разбира се."

Малко преди Коледа пък Камелия прави своята равносметка: "Тази година стигнах до извода, че Вселената не работи така както си мислим. Тя чува, но обича да ни изненадва. Ще Ви дам два прозаични примера, защото - защо не. Близките ми хора знаят, че моята огнена персона, за добро или зло, е лишена от всякаква амбиция. Аз не мечтая. Натъжих ли Ви? Няма за какво, просто в моята глава думата мечта е свързана с нещо истински невъзможно, магично, имагинерно, несъществуващо, демек, визуализирам идея - постигам я (ако не ме смързи, разбира се)...

Наречете ме наивна глупачка, но това което ми се случи, наистина ми дойде като гръм от ясно небе или като телефонно обаждане на връх Козя стена и после - лавина".

----

*да бъде простичко