„Любовта ръжда не хваща“. Тази известна поговорка важи в пълна сила за историята на водещия на "Гласът на България" Венци Венц и половинката му Мая Вангелова.

Снимка: btvnovinite.bg

„Бяхме много буйни, бяхме много диви. Ти точно се беше върнала от щатите, беше с този огъня от обетованата земя. В зародиша на комуникацията в социалните мрежи, момента, в който наистина имаш директен контакт над вътрешния свят на другите хора, всички показваха едно и също нещо, показваха се красиви. Тя се показа изтрещяла и си казах: Ей това е момичето. Това е моето момиче и се чудих - добре това момиче толкова го харесвам, как ще си го задържа около мене“, спомня си Венци Венц.

Снимка: btvnovinite.bg

Той не успява да задържи Мая до себе си. Тя започва да лети като стюардеса по целия свят. Той да създава музика. И така цели девет години.

Ден преди всичко да бъде затворено, двамата се срещат отново. Мая трябва да лети за Италия на следващия ден, но полетите са отменени и тя остава в България.

Снимка: btvnovinite.bg

Следва изпълнено с приключения българско лято, за първи път от години Мая не е във въздуха, а Венци покорява единствено стените за катерене.

Още за връзката на Венци и Мая може да научите от сайта btvnovinite.bg: